top of page
la gente que recorre

Col·laboracions

Aquest programa educatiu és col·laboratiu perquè ens hi podem implicar moltes persones pertanyents a diferents grups o entitats, de manera que podem posar el nostre granet de sorra a la mesura que més puguem. Tanmateix, en sortirem beneficiats totes, ja que és una qüestió de salut i que tan els infants, els joves, els adults com les persones grans volem que el nostre entorn i la nostra comunitat tingui una atmosfera neta, amb la possibilitat de sentir els ocells i amb una mobilitat segura i sostenible.

Les persones que hi poden col·laborar poden pertànyer a diferents associacions i entitats de la ciutat com per exemple els ajuntaments, diputacions, consells comarcals, centres educatius, escoles, instituts, universitats, establiments relacionats amb el món del ciclisme, AMPAs, entitats privades...

Les persones que hi participen de manera més directa i se'n beneficien a nivell de salut són els infants, els joves, els adults i la gent gran que viuen en una localitat sosteniblement conscient.

logo-vector-ajuntament-de-vic.jpg
bottom of page