top of page
Captura de Pantalla 2020-05-10 a les 13.

PINYONS

Són unes activitats molt obertes i que cada centre educatiu o organització pot personalitzar-se i adaptar segones les necessitats. La majoria d'aquestes tenen la seva proposta desenvolupada i si se sol·licita es pot adquirir.

PRI

1PEUSALPEDAL

INF
AMPA

Sessions per aprendre a anar amb bicicleta portades a terme al mateix centre dins l'àrea d'Educació Física o a entitats externes especialitzades.

2RODAT

INF
PRI
ESO
FAMÍLIA

Participació en una de les pedalades pedagògiques que proposta l'ajuntament en col·laboració amb escoles de ciclisme. Aquesta és oberta a les famílies i se sol convocar en diumenge durant l'any.

30DIESAMBBICI

PRI

Repte organitzat per d'altres entitats que promou la mobilitat sostenible i s'aconsegueix un bon hàbit.

CENTRE
+
ESO
BTX
AMPA
AJ

4CARNET

PRI
ESO

Obtenció del carnet de conduir per a ciclistes que acredita el bon maneig i el coneixement de les normes de circulació. Hi ha una part teòrica i una de pràctica.

CENTRE
AJ
ALTRES
+

5BICIUCI

ESO
BTX

Taller de reparació i mecànica de bicicletes per  promoure l'autonomia i allargar la vida del vehicle. 

CENTRE
AJ
ALTRES
+

6ENERGIA

ESO
BTX

Desenvolupament d'unitats didàctiques pensades tenint en compte el currículum en l'àmbit del coneixement del medi i de tecnologia, relacionades amb l'energia.

CENTRE
+

7RUTES

PRI
ESO

​Ús de la bicicleta com a mitjà de transport per les sortides de la localitat i el seu entorn. Com per exemple visites a museus, desplaçar-se fins a la piscina per realitzar les sessions de natació, excursions... 

CENTRE
+

8KMSIGUALTAT

PRI
ESO

Iniciatives solidàries que promoguin l'ús de la bicicleta i al mateix temps siguin útils per col·laborar amb alguna entitat de voluntariat.

CENTRE
+

9HALLARTE

PRI
ESO

Gimcana a la cerca de les 8 diferents pintures de l'artista Núria Valls a les parets de la ciutat de Vic. Es relacionen els conceptes d'art, joves i bicicletes.

AMPA
+

10MARAKI

PRI

Tallers perquè els infants llueixin la seva creativitat, cuidant la teva ciutat.

INF

11TRACKS

PRI

Ús del Google Maps o altres plataformes per traçar recorreguts ciclables, tot treballant el territori i les matemàtiques.

CENTRE
+
ESO

12CONTECONTES

PRI

Un conte ben especial, el de La nena que va aturar el trànsit. de l'Editorial.

CENTRE
+
AMPA
+
bottom of page