top of page

Chill Pill  

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

PROGRAMA

Una ciclista va avançant pel camí gràcies al moviment perfecte de dos engranatges propis de la bicicleta i units per una cadena. Així, depenent de les necessitats del ciclista, de la forma física que es troba i del terreny pel qual circula, escull una combinació determinada.

El nostre programa està pensat, també, perquè cada centre educatiu, AFA o AMPA, ajuntament, entitat, empresa... esculli quines de les activitats són les més apropiades per dur a terme segons les seves necessitats. La proposta és prou àmplia perquè l'organització pugui fer el camí cap a la promoció de la mobilitat sostenible dels infants, joves o membres del seu equip de la millor manera possible.

Així doncs, les accions que es porten a terme les hem dividit en dues categories: 

Captura de Pantalla 2020-05-10 a les 13.

PLAT

És l'activitat que té un gran impacte i que genera una transformació social amb èxit.

Aquesta rep el nom de BUSBICI o BICIBUS.

Captura de Pantalla 2020-05-10 a les 13.

PINYONS

Són activitats que formen part del canvi i tenen un impacte menor en la transformación social perquè hi participen alguns dels agents de la comunitat educativa. 

bottom of page